Klantenservice: 0418 - 591188 ~ ma. - vr.: 09:00 - 13:00 uur

Ruilen/retourneren van een artikel

Onze klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 8 dagen een artikel te retourneren. De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en als de goederen in de originele verpakking zitten. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als bij ontvangst en mogen niet gebruikt of gedragen zijn.

Bij het retourneren van een artikel verloopt het contact per email, vermeld hierin uw ordernummer. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 5 werkdagen na verzending bij ons binnen zijn. De 5 werkdagen gaan in op de eerste werkdag dat u de goederen ontvangt. Binnen 8 werkdagen dient het retourartikel bij ons binnen te zijn. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourverzendingen worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild zoals sommige aanbiedingen.

Ruilen van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order. Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij dan in rekening bij de klant.

Verzend- en Rembourskosten worden niet vergoed.

Wij zullen binnen 21 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren.

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

zoopermarkt mail ons

Mail ons
klantenservice@zoopermarkt.nl